Home

Hallo! Ik ben Bianca.

Welkom op mijn website! Ik stel mij graag aan je voor: mijn naam is Bianca Bottelier.
Ik woon samen met mijn man in Heerhugowaard en wij hebben twee fantastische dochters. Ik werk sinds 2008 als gediplomeerd kraamverzorgende. Eerst bij een grote kraamzorgorganisatie en nu zelfstandig ― onder de noemer Kraamzorg Just4you. Samen met jou en je gezin zorg ik voor een leerzame, fantastische en onvergetelijke kraamweek.

Hoe ik dat doe? Door behalve mijn ervaring en verstand van zaken, ook mijn persoonlijkheid te laten zien in alles wat er in je kraamtijd speelt:

  • Betrokken bij jou, je baby en je gezin. Het gaat erom dat jullie op een natuurlijke manier wennen aan de nieuwe (gezins)situatie. Ik betrek iedereen in dit proces. Als ik na de kraamtijd vertrek, kunnen jullie alles zelf.
  • Eigen invulling van de kraamzorg binnen de grenzen van regels en protocollen. Ik ben er voor jou en je (nieuwe) gezin.
  • Makkelijk in de omgang, rustig, bescheiden, empathisch, flexibel en stressbestendig in alle contacten! Met jou en je gezin, met de verloskundige, met de buren, met de kraamvisite, met iedereen! Ik ben aanwezig, maar niet te nadrukkelijk. Immers, overdaad schaadt. Het gaat niet om mij, het gaat om jullie.

Neem de tijd om mijn website rustig te bekijken. Mijn basis werkgebied is Heerhugowaard en alle plaatsen in een straal van 25 kilometer.

Woon je hier buiten? Geen probleem. Veel is bespreekbaar.

Heb je andere vragen of wil je meer weten? Neem gewoon contact met mij op.

Wil je je direct aanmelden? Vul het contactformulier in. Dan neem ik snel contact met je op.