Werkwijze

Ik kijk en zie! Ik luister en hoor!

Ik kijk en luister veel tijdens de kraamtijd ― om jullie op een zo natuurlijk mogelijke manier te laten wennen aan jullie nieuwe leven. Jullie wensen staan voor mij centraal. Deze zie en hoor ik ook zonder dat jullie dat duidelijk zeggen.

Als je je bij mij hebt aangemeld, neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Gewoon bij jullie thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we de eerste praktische zaken en jullie wensen. Bij een thuisbevalling ben ik aanwezig. Beval je in het ziekenhuis, dan kom ik op de dag van jullie thuiskomst. Rond de 34e week van je zwangerschap volgt een intakegesprek. Deze vindt plaats bij jullie thuis. We bespreken dan de stand van zaken. Ook bekijken wij de inhoud van het zorg contract en beantwoord ik jullie vragen hierover.

Kraamzorg Just4You werkt samen met KraamzorgPartners en Coöperatie KZG.  Beide partijen vormen een professioneel team van verschillende zelfstandige kraamverzorgenden. Zij zijn werkzaam in Noord-Holland. Door deze samenwerking ben je gegarandeerd van kwalitatieve hoge zorg te alle tijden. Bij de KraamzorgPartners en Coöperatie KZG helpen wij elkaar in geval van ziekte, onvoorziene afwezigheid of als je tegelijk met een ander kraamgezin bevalt. In het laatste geval wordt er altijd geprobeerd om alsnog de kraamzorg aan te bieden aan beide gezinnen. Dit kan helaas niet in alle gevallen. KraamzorgPartners en Coöperatie KZG zorgen er ook voor dat ik mijn ervaring voortdurend aanvul door middel van scholingen met de nieuwste inzichten en technieken. Door deze scholingen ben ik gecertificeerd om verschillende keurmerken te mogen voeren.