Ervaringen van gezinnen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.176.54 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Ilse & Bastiaan Ilse & Bastiaan uit Heerhugowaard schreef op maart 14, 2023 om 8:41 pm
Het krijgen van je eerste kindje is voor beide, mama en papa, zeer spannend. Je gaat een fasen van je leven in, die je niet kent en op sommige momenten je zeer onzeker maakt. Het voorbereiden op het ouderschap start bij je opvoeding, maar op het moment dat jouw kind in je armen wordt gelegd, begin je vanaf moment “nul”. Hoe fijn is het dan, dat er iemand voor jouw kind, de moeder en ook een beetje voor de papa er is. Iemand die jou de eerste kneepjes van het ouderschap bij brengt. Dat hebben wij gevoeld in onze kraamweek met Bianca. Bianca heeft het hart op de goede plek en is er voor moeder en kind en ook zeker voor de papa. Bescheiden, nuchter en zorgzaam dat zijn de punten die Bianca sieren. Geen vraag is te gek en worden met alle liefde beantwoord. Want als beginnende ouders heb je zo veel vragen! Zo veel onbekendheden en zo veel te leren. De tijd dat ze bij ons was, is voorbij gevlogen en hebben ook geen moment gehad dat wij het niet konden vinden met elkaar. Wij kijken daarom ook met een zeer goed gevoel naar onze kraamweek met Bianca. Mocht je nog zoeken naar een goede en liefde kraamverzorgster, stop dan met zoeken en bel Bianca op voor een gesprek. Je zult er geen spijt van krijgen .
Fam. Oudeman Fam. Oudeman schreef op januari 12, 2023 om 8:48 am
Lieve Bianca, wat fijn dat jij ons hebt helpen opstarten met ons lieve mannetje. We hebben een fantastische eerste week gehad. Je bent een heel prettig persoon en weet ons heel rustig te helpen met goede tips. Ook voor de vitamines werd gezorgd met heerlijke fruithapjes. We raden je zeker bij anderen aan. Super bedankt voor deze mooie tijd. Groet, fam. Oudeman
Irene, Jeroen en Vigo Irene, Jeroen en Vigo uit Heerhugowaard schreef op januari 11, 2023 om 2:51 pm
Lieve Bianca, Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Zo zorgzaam, lief, warm en deskundig. We hebben veel van je geleerd en kijken terug op een hele mooie kraamweek. Liefs
Lisa, Richard en Loïs Lisa, Richard en Loïs uit Heerhugowaard schreef op november 23, 2022 om 3:54 pm
Lieve Bianca, Wat zijn wij onwijs blij dat jij onze kraamhulp bent geweest en we zijn zo onwijs dankbaar voor de hulp die wij gehad hebben! Je hebt super voor ons gezorgd en ons veel bijgebracht en geholpen, wat een fijne vrouw ben je en we zullen je met alle liefde bij iedereen aanraden! Nogmaals onwijs bedankt dat je er voor ons bent geweest en voor de fijne hulp in de meest bijzondere tijd van ons leven en hopelijk zien we elkaar snel weer! Dikke knuffel Lisa, Richard, Loïs Noé en de katjes❤️
Robin & Emmeline Robin & Emmeline uit Heerhugowaard schreef op augustus 21, 2022 om 2:18 pm
Normaal gesproken schrijven wij geen reviews, maar deze review moest er gewoon komen. Hoe dankbaar wij zijn dat Bianca onze kraamverzorgster was, is lastig uit te leggen met woorden, Bianca is echt een mensen mens. Bianca kan goed inschatten wanneer ze zich kan terugtrekken en daardoor lekker je was gaat wassen en/of ophangen of een sopje door je badkamer en/of wc’s haalt, ze voelt ook zeer zeker aan wanneer je der even nodig heb, ook al is het alleen even voor een praatje, een praatje met een geintje of serieuze gesprekken, ze voelt aan wat ik nodig had. In de begin fase van mijn bevalling ( uiteindelijk werd het medisch en nam het ziekenhuis het over), zorgde ze naast mij ook goed voor mijn man en zorgde ze ervoor dat hij wat dronk en at. Ze was er, maar ook weer niet. De week dat ze bij ons was, hebben wij als zeer bijzonder ervaren en zijn haar ontzettend dankbaar voor de mooie week die wij met haar hebben gehad! Liefs, Robin, Emmeline & Charlie.
Yasmin & Leon Yasmin & Leon uit Zuid-Scharwoude schreef op augustus 12, 2022 om 8:09 am
Lieve Bianca, Wat was het fijn dat jij bij ons kon kramen, ondanks dat onze kleine man zich drie weken te vroeg had gemeld. Jouw passie, kundigheid en liefde spatte er vanaf. En tevens weet je dit toe te passen op de juiste momenten. Zodoende konden we volledig onszelf blijven en voelde het heel fijn met jou om ons heen. Bedankt voor alle wijze woorden, lessen en tips en hopelijk zien we elkaar snel weer! Liefs Leon, Yasmin en Sep
Patricia Patricia uit Alkmaar schreef op juni 6, 2022 om 8:18 am
Bianca, bedankt voor de fijne en gezellige kraamweek! Wij hebben veel van jou geleerd en zijn dankbaar voor jouw betrokkenheid, enthousiasme en goede zorgen, zowel tijdens de kraamweek als ervoor en erna! Veel liefs Jordi, Patricia, Lev en Vivé
Yannick & Kim Yannick & Kim uit Beemster schreef op oktober 21, 2021 om 3:55 pm
Heel erg bedankt voor een prachtige kraamweek. Wat een bijzondere tijd en je hebt ons hier superfijn bij geholpen. De kleine doet het heel goed en we zijn je dankbaar voor de hulp in deze spannende eerste week. Ga zo door!
Joniece en Chris Joniece en Chris uit Heerhugowaard schreef op juni 18, 2021 om 11:43 am
Lieve Bianca, Wij willen jou nogmaals onwijs bedanken voor de fijne kraamweek. Dit is ons eerste kindje en hebben heel veel geleerd. Bianca is heel deskundig en geeft alle adviezen die je nodig hebt. Er hing een hele warme en relaxte sfeer en als we een tweede kindje willen vragen wij zeker Bianca weer voor een fijne kraamweek.
Carolien Carolien uit Alkmaar schreef op juni 9, 2021 om 5:02 pm
Wat was het fijn om Bianca als kraamhulp te hebben! Ze is heel professioneel, rustig en heeft hele goede tips. We voelden ons op ons gemak bij haar. Ikzelf was niet zo mobiel maar Bianca had altijd weer een oplossing zodat ik toch alles mee kon krijgen zoals het verschonen en in bad doen van Ties. En natuurlijk niet te vergeten, de heerlijke en prachtige fruithapcreaties! Kortom, we kijken terug op een hele fijne kraamweek! Heel erg bedankt! Liefs, Pim, Carolien en Ties
Simone Simone uit Heerhugowaard schreef op april 18, 2021 om 3:03 pm
Hele fijne kraamweek gehad. Dit was de tweede keer dat Bianca bij ons kwam kramen en we zijn weer heerlijk verwend en er is heel goed voor ons gezorgd. Met de borstvoeding verliep het niet helemaal soepel maar hier heeft Bianca goed bij geholpen waar dit kon en zo hebben we de borstvoeding goed onder controle gekregen.
Brenda Rotteveel Brenda Rotteveel uit HEERHUGOWAARD schreef op maart 7, 2021 om 6:01 pm
Voelde heel natuurlijk en niet ongemakkelijk om een "vreemde" in je eigen huis te hebben. Alle wensen werden gerespecteerd en nageleefd. Ze heeft ons echt verwend en in de watten gelegd, maar ook veel informatie gedeeld over de baby. De tips en tricks kwamen van pas. We kijken terug op een hele fijne goede kraamweek, super bedankt!!! 😀
Jenny en Osric Jenny en Osric uit Tuitjenhorn schreef op maart 4, 2021 om 3:01 pm
Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij de hulp van Bianca! Doordat Bianca meedacht en naar oplossingen zocht met de borstvoeding kreeg ik elke dag meer zelfvertrouwen! De rust die zij brengt en de dagelijkse tips (niet alles in 1x) doet je alles beter onthouden, want er komt heel wat op je af als kersverse ouders. Bianca laat het aan de ouders over hoe de dag eruit ziet, niks moet alles mag. Ze onthoudt bovendien zelfs wat oma en opa graag lusten haha. Cilou heeft een goede start gehad en wij zullen haar zeker nog een keer vragen mochten wij weer een kindje krijgen! Liefs Osric, Jenny en Cilou
Kjelt, Marjolein en de kids Kjelt, Marjolein en de kids uit Heerhugowaard schreef op februari 12, 2021 om 6:49 pm
Lieve Bianca, Wat een topper ben jij! Wij als gezin hebben ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Jou steun en hulp met Olivia-Pip, Marjolein en natuurlijk de rest van het gezin was echt perfect! Jou adviezen, jou hulp, jou luisterend oor en ook zeker jou aanwezigheid hebben deze de 8 kraamdagen echt onvergetelijk gemaakt. Wij zullen jou dan ook zeker bij ieder ander aanraden. En wie weet in de toekomst nog eens bij ons😁. Nogmaals super bedankt voor de mooie tijd. Heel veel liefs van ons.
Maxime Maxime uit Stompetoren schreef op november 6, 2020 om 7:05 pm
Op 21 oktober 2020 is onze zoon Charlie geboren. Wat zijn we blij dat Bianca bij ons was in de kraamweek, helemaal omdat dit ons eerste kindje is. Wij hebben ontzettend veel kunnen leren van Bianca, op een relaxte en warme manier heeft zij ervoor gezorgd dat wij na de kraamweek zelfverzekerd voor ons kindje kunnen zorgen. Mochten wij ooit nog een kindje krijgen, hopen we dat Bianca de kraamweek weer bij ons kan doen! Lieve Bianca, nogmaals ontzettend bedankt voor de mooie en vooral gezellige week!
Lorena Lorena uit Alkmaar schreef op september 23, 2020 om 3:01 pm
Bianca is voor de tweede keer ons kraamverzorgende geweest en we waren weer heel tevreden. Ze Heeft ons weer heel goed begeleid in het vinden van onze eigen weg in de nieuwe gezinssamenstelling. Ze is heel rustig en professioneel. Maar ook gezellig om in huis te hebben. En ze maakt heerlijke fruitpalmbomen.
Iris Iris uit Hensbroek schreef op juli 19, 2020 om 7:42 pm
Lieve Bianca, Via deze weg willen wij je nogmaals bedanken voor de zorgeloze kraamweek. Top dat dubbelen voor jou ook geen probleem was, zodat je evengoed ook bij ons kon kramen.dat vonden we super fijn. Bedankt! En veel liefs Björn, Iris, Siem en Wim
Rimke en Robin Rimke en Robin uit Heiloo schreef op juli 12, 2020 om 7:35 pm
Lieve Bianca, namens ons drieën willen we je enorm bedanken voor de goede zorgen. Wie weet tot een volgende keer. Liefs Seb, Rimke en Robin
Mireille Mireille uit Heerhugowaard schreef op april 13, 2020 om 11:30 am
De match was perfect. Bianca is niet te veel op de voorgrond, maar verzet bergen op de achtergrond qua schoonmaak en hygiene. Heeft ons alles geleerd en het zelfvertrouwen gegeven om de kleine zelf op te voeden. Veel handige tips and tricks en laat je vooral alles zelf ervaren. 100% een aanrader!
Floortje Floortje schreef op februari 10, 2020 om 1:44 pm
Op 8 januari 2020 werd Vik geboren. Diezelfde avond stond Bianca op de stoep om ons op weg te helpen: een warme kruik voor het wiegje, de dekentjes op orde en wat adviezen voor de nacht. Professioneel, betrokken, warm en rustig. Zo deed ze dat al die avond, net als gedurende de rest van de kraamweek eigenlijk...ze paste zich gemakkelijk aan aan de dynamiek in ons gezin en aan onze wensen. Niet bang om haar mening te geven waar nodig, maar ook meebewegend in onze behoeften. En dat is zo belangrijk in die impactvolle dagen na een bevalling! Daarnaast veel oog voor detail, gezellig om aan tafel te hebben bij de lunch, lief naar Vik en grote zus Kiki en enorm attent. Een topper die ons een geweldige kraamweek heeft bezorgd! Floortje, Jan, Kiki en Vik