Ervaringen van gezinnen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.222.218.145 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Roland, Femke, Alena en Jurre Roland, Femke, Alena en Jurre uit Alkmaar heeft geschreven op december 19, 2019 om 8:56 pm
Eind augustus 2019 werd onze zoon geboren. Bianca kwam dezelfde dag nog nadat wij uit het ziekenhuis kwamen en bleef totdat beide kinderen op bed lagen. Toch wel spannend zo'n eerste dag en je oudste kind kennis te laten maken met de baby waar al zo lang over gepraat is en er dan nu eindelijk is. Het was heel fijn dat Bianca er die week bij was. We konden de uren die ze had in overleg over de week verdelen. Ze was heel lief voor onze dochter van 3 en maakte elke dag voor ons fruithapjes die ware kunstwerken waren. Bianca was makkelijk in de omgang, gezellig en kon goed mee komen met de gewoontes binnen ons gezin. Ik zou het iedereen aanraden om ipv een groot kraamzorg bureau Bianca in te schakelen. Ze is professioneel en heel persoonlijk. Ze heeft veel ervaring. Dat is naar mij idee wat je als ouders voor je pas geboren kindje wil.
Marlies, Jeroen en Fedde Marlies, Jeroen en Fedde uit Spierdijk heeft geschreven op mei 10, 2019 om 8:46 am
De keus om de kraamweek met Bianca in te gaan was al gemaakt in week 12 van de zwangerschap. Met 3 pubers in huis wilden we graag iemand die hiermee kan omgaan, en dat kan Bianca 🙂 Dankzij Bianca is onze kraamweek als een zonnetje verlopen, ook toen ons kleine ventje even een dipje had. Bianca is lief, heeft aandacht voor ons ouders en de baby maar ook voor de andere kinderen, is professioneel, flexibel, neemt zorg uit handen maar geeft ondersteuning waar ik iets zelf wilde proberen en kan zelfs een eigenwijze kraamvrouw naar bed sturen als dat nodig is 😉 We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen! Lieve Bianca, nogmaals enorm bedankt voor de fijne kraamweek en de goede zorgen, gezelligheid, informatie en cake met slagroom en muisjes!
Amy Amy uit Tuitjenhorn heeft geschreven op maart 26, 2019 om 11:26 am
Wij hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen. Bianca is echt super lief en staat altijd voor je klaar. Ze heeft zich volledig aan onze wensen aangepast. Niets moet, en je mag zelf aangeven wat je wil, of liever nog even niet wil doen. Iederen die bij ons op visite kwam werd super goed verzorgd. Bianca trok zich vervolgens vaak even terug. (Had van ons niet gehoeven maar ik begrijp dat sommige mensen het wel prettig vinden) Mochten wij in de toekomst nog een kindje krijgen, hoop ik dat Bianca weer bij ons kan en wil komen kramen! Bedankt voor alles!!
Joost, Lorena en Lieuwe Joost, Lorena en Lieuwe uit Alkmaar heeft geschreven op januari 31, 2019 om 7:26 pm
Lieve Bianca, Je hebt ons echt het geholpen om onze eigen weg te vinden in de zorg voor Lieuwe. We vonden het heel gezellig om je bij ons in huis te hebben en het was heerlijk om zo goed verzorgd te worden. Bedankt voor alles.
Sophie, Marko & Matéa Sophie, Marko & Matéa uit Alkmaar heeft geschreven op november 3, 2018 om 3:41 am
Na een snelle maar pittige bevalling stond Bianca direct voor ons klaar. Op een rustige en deskundige manier legde zij ons alles uit. Ze ontzorgt maar geeft je nog steeds het gevoel dat je zelf de controle hebt en dat is heel fijn! Het hele gezin heeft genoten van Bianca! Liefs Marko en Sophie
Michel & Hilde ouders van Lotte Michel & Hilde ouders van Lotte uit Heerhugowaard heeft geschreven op oktober 24, 2018 om 5:40 pm
Bedankt voor je adviezen, zorg, aandacht en tijd, het opstarten, het er zijn, steeds goed voorbereid. Bedankt voor de fijne dagen, bij het begin van dit nieuwe leven, voor net dat gouden randje dat je het hebt gegeven. Liefs Michel, Hilde en Lotte
Eline, Job en Guus Eline, Job en Guus uit Alkmaar heeft geschreven op oktober 15, 2018 om 6:08 pm
Lieve Bianca, Wij willen je nogmaals erg bedanken voor jouw liefdevolle zorg voor onze Guus en mama Eline. Naast je deskundigheid en professionaliteit ben je erg gezellig en warm en hebben we geen moment het idee gehad dat we iemand te gast hadden. Je was in die 8 dagen echt een onderdeel van ons gezin. Nogmaals bedankt! Eline, Job en Guus Ps. het spreekt dan ook voor zich dat wij iedereen aanraden om te kiezen voor Bianca.
Daniëlle en Stefan Daniëlle en Stefan heeft geschreven op juli 28, 2018 om 6:15 pm
We konden het gewoon niet beter wensen. Bianca is heel begrip vol en heeft veel geduld. Geeft veel advies en zelfs na haar dienst staat ze voor je klaar. Bianca is een heel fijn persoon alsof we je al jaren kende. We hebben maar 1 min puntje, je was veel te kort bij ons!!! Als we nog 10 kinderen nemen bellen we je zeker op;)
Kees, Yvet en Loïs Kees, Yvet en Loïs uit Heerhugowaard heeft geschreven op april 10, 2018 om 7:59 pm
Wat hebben wij het getroffen met Bianca in onze kraamtijd! Loïs had wat opstartprobleempjes, en Bianca onderkende meteen dat er een probleem was met drinken. Zij raadde een lactatiekundige aan die de volgende dag al kon komen. En wat waren we daar achteraf blij om, omdat Loïs haar 'drinkprobleem' (niet te verwarren met drankprobleem ;-)) vrij snel kon worden opgelost en de rust weer wederkeerde. Verder was Bianca gezellig, lief en een onwijs fijne hulp met zowel de zorg voor Loïs als in het huishouden. Echt een toppertje!
mama van Djaeda mama van Djaeda uit Heerhugowaard heeft geschreven op maart 20, 2018 om 8:06 pm
Na mijn bevalling van ons derde kindje kwam Bianca helpen bij ons. Bij de eerste 2 kids een teleurstelling qua kraamhulp.(voelde me niet prettig bij hun werkwijze) Waardoor ik er nu als een blok tegen op zag om iemand me te laten helpen. Wat een verademing was t dan ook toen Bianca binnen kwam. Rust,(ook als er visite kwam was ze er wel maar op de achtergrond keek ze mee..heel prettig) gezelligheid, zorg( ook voor de andere 2 kids) ..... t plaatje klopte. Ik had nu de regie over die week met hulp van Bianca. ik heb een super kraamweek gehad waarbij ik nu eens niet smachte naar t eind van de kraamtijd. Maar het zelfs wel beetje jammer vond dat t voorbij was. Heb me de hele week prettig gevoeld en gehoord.. Bianca. Heel veel succes met deze nieuwe onderneming. Weet zeker dat dat gaat lukken. Liefs mama van Djaeda, Yuna en Densel
Sander, Roos en Jip Sander, Roos en Jip uit Hensbroek heeft geschreven op maart 14, 2018 om 11:40 am
Lieve Bianca, Toen je kwam kennismaken, wisten wij meteen dat het goed zat. Het voelde vertrouwd met jou bij ons. Je bent vakkundig, je doet alles in goed overleg, je werkt hard, je neemt de tijd, je kunt goed luisteren, je hebt goede adviezen en tips en misschien wel het belangrijkste: je hebt ons het vertrouwen gegeven dat wij samen voor Jip kunnen zorgen. En dat gaat heel goed tot nu toe! Ik zou je aan iedereen aanraden en bij een volgende keer, bel ik je weer! Liefs, Sander, Roos en Jip
Marina Marina uit Heemskerk heeft geschreven op januari 1, 2018 om 11:43 am
Lieve Bianca, Je bent een spontane leuke en vooral hele lieve vrouw die haar werk tot in de puntjes afrond. De eerste keer dat je bij ons kwam kramen voelde meteen goed we vulde elkaar aan en het verliep prima je heb me super geholpen, omdat ik met mijn keizersnee vrijwel niks mocht ! Toen ik zwanger was van de tweede heb ik geen moment getwijfeld en je opgebeld of je weer wilde kramen en je zij volmondig ja natuurlijk , ook deze kraamweek ging weer perfect ! Je bent voor dit werk geboren ! Je doet het perfect ik zou je aan iedereen aanraden! Hele dikke knuffel Marina, Michael, Chayenna en Deacon Dré
Marjolein Marjolein uit Heerhugowaard heeft geschreven op december 10, 2017 om 7:55 pm
Bianca is onze kraamhulp geweest bij beide kinderen, Mees en Fem. Tijdens de bevalling was Bianca ook aanwezig, zeer professioneel en we hadden veel steun aan haar, maar toch zorgde ze ervoor dat het wel ons moment was. Daarna hebben wij genoten van haar toegewijde hulp om ons alles te leren over de verzorging van de baby's en het was echt haar passie om ervoor te zorgen dat wij vertrouwen in onszelf zouden krijgen dat we deze kleine wezens konden verzorgen. Met de eerste natuurlijk heel belangrijk omdat je dat totaal niet weet waar je aan moet denken. Bianca ziet heel goed in waar en wanneer ze kan helpen en sturen, maar ook zeker wanneer ze zichzelf weg toverd zodat je samen kan genieten zonder dat je het gevoel hebt dat er iemand meekijkt. Ook is het een goeie gesprekspartner voor de emotionele dagen die er altijd komen in je kraamperiode. Lieve Bianca, als we er toch nog eentje “nemen” dan zouden we je weer bellen. Bedankt voor de onvergetelijke tijd, de mooie herinneringen, we hebben genoten! Liefs, Marjolein en Edwin
Emma Emma uit Stompetoren heeft geschreven op november 30, 2017 om 8:34 pm
Op 11/9/'14 maakten mijn man en ik én onze kersverse dochter Alba kennis met Bianca. Zij was de tweede kraamverzorgende die wij over de vloer kregen (de dag ervoor hadden we enkel opstartzorg gehad van een andere kraamverzorgende). Bianca's werkwijze kan, in onze beleving, beschreven worden als warm, rustig, kundig, passend. Met het laatste bedoel ik dat Bianca heel snel zichzelf wegwijs had gemaakt in ons huis en zodoende passende praktische hulp kon bieden maar vooral 'passend' in die zin dat ze op een natuurlijke manier aan sloot op onze eigen ideeën die wij hadden over het prille ouderschap en op onze vaardigheden. Sommige dingen nam ze als vanzelfsprekend uit handen en bij sommige dingen spoorde ze mij en mijn man aan om het zelf te doen/oefenen/ervaren. Bianca was voor ons een echte stille kracht. Door haar was die eerste kraamweek mooi, intiem en ook zo ontzettend leerzaam. Het was echt ónze week doordat Bianca de rust bewaarde (de letterlijke rust door me soms naar bed te sturen en de figuurlijke rust door al onze vragen te beantwoorden, soms wel 5keer dezelfde vraag) ons alle drie in de watten legde, aansloot bij onze wensen. Ik denk dat als ik het in 1 woord zou moeten samenvatten, ik het woord 'vertrouwen' zou gebruiken. Bianca vertrouwt op de eigen vaardigheden van de jonge ouders, van de baby en van de natuurlijke wisselwerking tussen ouder en kind. Door dit vertrouwen uit te stralen, ontstond er bij mij en mijn man ook al een pril zelfvertrouwen t.a.v. onze nieuwe rol als ouders. Mijn man raadt nog steeds vrienden en collega's die voor het eerst vader worden aan om thuis te zijn tijdens de kraamweek. Hij heeft zó veel geleerd van Bianca! In februari 2016 verwachtten mijn man en ik onze tweede dochter. We hadden Bianca gevraagd of zij weer bij ons kon kramen. Zij kon gehoor geven aan onze wens en was er nu vanaf de bevalling al bij. Ook nu was zij als een stille kracht aanwezig. Alles was in kannen en kruiken. Ik en mijn man konden ons bezig houden met bevallen en Bianca verzorgde de rest 😊 Ook de tweede keer dat Bianca bij ons was, hebben we de kraamperiode als een fantastisch mooie tijd beleefd. Alhoewel we er nu veel zekerder in stonden, gaf Bianca nog altijd nieuwe waardevolle tips/adviezen. Door Bianca's persoonlijke, liefdevolle en kundige zorg kunnen wij terug kijken op twee ongecompliceerde en bijzondere kraamperiodes!
Paula Paula uit Heemskerk heeft geschreven op november 27, 2017 om 1:00 pm
Het is alweer een paar jaar geleden, maar we kijken nog steeds met een zeer fijn gevoel terug op de kraamtijd van onze kinderen. Na de geboorte van onze dochter kwam Bianca bij ons als kraamverzorgster. We hebben veel aan haar gehad en heel veel van haar geleerd. Alles was natuurlijk nog nieuw en spannend. We waren zo tevreden, dat we bij de tweede zwangerschap weer gevraagd hebben om Bianca bij ons te plaatsen. Gelukkig was dit mogelijk. Onze tweede had een moeilijke start en had veel moeite met drinken. Bianca heeft ons hiermee met heel veel geduld en tips geholpen. Ze had zelfs nog extra flesjes geregeld. Wij kijken met een warm gevoel terug op deze tijd. Mocht er ooit nog een zwangerschap komen, zal de keuze weer op Bianca vallen.
Claudia Claudia uit Heerhugowaard heeft geschreven op november 25, 2017 om 11:00 am
Eindelijk naar huis, na 5 dagen ziekenhuis. Via een mega zware operatie( keizersnede) is onze zoon andy geboren. Alles gelukkig goed met het kleine mannetje.. Maar bij mij was alles mis gegaan wat er maar mis kon gaan tijdens de keizersnede. Na 4 zakken bloedtransfusie en mega zwak, kon ik dan eindelijk naar huis.. In het ziekenhuis de kraamzorg gebeld dat we met een uur thuis zouden zijn. Met een uur zou ook de kraamverzorgster (Bianca) arriveren. Bianca kwam mijn slaapkamer binnen en gaf me gelijk een goed en warm gevoel. Ik was zo zwak en onzeker dat het heel fijn is als iemand in het eerste gesprek je al een gevoel geeft dat je het allemaal goed doet ondanks dat je zwak bent. En dat ik en mijn gezin de aankomende kraamtijd op haar kunnen bouwen. Bianca nam gelijk de zorg van Andy op zich die ik niet kon doen. Schone luier, in badje, testjes, flesjes maken.. Wat deed ze alles liefdevol. Heel gepast en deed alles op een manier dat ik er geen rot gevoel bij kreeg, omdat ik het niet zelf kon. Ze betrok me overal bij. Ze vertelde me steeds wat ze met Andy ging doen en of ze hem even bij me weg kon halen. Heel respectvol. Niet alleen verzorgde Bianca Andy, maar nam ook in de uurtjes dat ze er was de zorg van mijn dochtertje Demi op haar. (Het zegt denk ik wel genoeg over Bianca dat mijn dochtertje gelijk naar haar toe trok, terwijl dat normaal wel een dag duurt bij een onbekende) . Naast de gezelligheid die Bianca met zich mee bracht, verzorgde ze Andy met liefde, de zorg voor demi en het huishouden, alles konden we aan Bianca overlaten. Niks was haar teveel. Ook mijn vriend was heel blij met Bianca (hoefde nu minder aan het huishouden te doen!) Dus die verwende Bianca graag met een broodje rosbief royaal ….. Bianca heeft me in de tijd dat ze bij ons was met haar lieve woorden en gezellige praatjes en ook wanneer het nodig was mijn rust gegund, weer zelfvertrouwen gegeven. Toen Bianca haar tijd er op zat was ik weer een stuk sterker… Allemaal door jou goede zorg Bianca.. Wat zijn we blij met jou geweest. Bedankt voor alles! Jur, ik , Demi en Andy wensen jou heel veel succes met jou bedrijf! Je gaat het nu helemaal op eigen kracht doen. Dat gaat jou 100% lukken.. Voor ons ben jij de liefste! X Claudia